Hiihtolomalle lähtijät huomio!

6.2.2014

Täysin uusi ja ainutlaatuinen kattokotelo vaativalle käyttäjälle

Calix Nordic Loader -kattokotelossa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen. Erittäin matala, kaareva muotoilu myötäilee auton linjoja ja saa aikaan yhteen sulautuvan vaikutelman kattokotelon ja auton välille. Kannessa ja pohjaosassa ei ole näkyviä niittejä.

Kotelossa on uuteen teknologiaan perustuva patentoitu tuplakansirakenne, joka takaa jämäkkyyden. Se on vakain markkinoilla oleva sivulta aukaistava kattokotelo. Käyttömukavuuden parantamiseksi kotelo on mahdollista avata kummaltakin sivulta, lisäksi alapohjan matala ja pyöristetty reuna helpottaa kuormaamista. Pohjaosassa on valuun piilotetut teräsvahvikkeet myös kiinnitysaukkojen ympärillä.

Nordic Loaderin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. alumiiniset Quick Grip-pikakiinnikkeet, yhden pisteen keskuslukitus, led-sisävalo ja patentoitu turvanokka, joka tarjoaa kuormalle parhaan mahdollisen suojan. Quick Grip -kiinnikkeiden ansiosta kotelon asentaminen on nopeaa ja yksinkertaista, ko. pikakiinnikkeet soveltuvat kaikille taakkatelinetangoille (max. leveys 84 mm)

Kotelon mitat ovat seuraavat:
Tilavuus 430 litraa
Pituus 225 cm
Leveys 90 cm
Korkeus 27,50 cm
Paino 30 kg
Koteloa on saatavana joko kiiltolakattuna mustana tai valkoisena. Nordic Loader on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä ABS-muovista ja sillä on 5 vuoden takuu.
Yhteystiedot

Parikkalan Autotarvike Oy
Parikkalantie 27, 59100 PARIKKALA
Sijainti kartalla »

Puh: 050-5382663
parikkalan.autotarvike.oy[a]pp.inet.fi

Aukioloajat

Avoinna:
Maanantaista perjantaihin kello 09:00-17:00


Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

30.4.2019
Vappu 2019 Lue lisää »

5.11.2018
PERJANTAIN 9.11. AUKIOLOAIKAMME! Lue lisää »

Lisää ajankohtaisia uutisia »